Sistem comentarii

5 Mai 2019

Începând de azi, toate serialele, episoadele au un sistem comentarii disponibil pentru utilizatorii înregistrați, și nu numai! Dacă nu ai încă cont pe site-ul nostru nu ezita și creează unul acum pentru a beneficia de unele facilități (poză personalizată atașată comentariului, posbilitatea de a aprecia sau nu un comentariu și de a răspunde comentariilor).

- De ce nu am ales Disqus :

Design-ul Disqus este atrăgător și oferă multe posibilități și este prezent pe alte site-uri, dar de ce nu l-am ales? În ciuda calităților pe care le oferă Disqus acesta este un script, care încarcă pagina și reduce viteză de încărcare a acesteia. Din acestă cauză am preferat să creem propriul nostru sistem de comentarii legat de sistemul de logare pentru a oferi utilizatorilor noștri o experiență mai plăcută.

- Informații :

Sistemul de comentarii este unul simplu, cu un design atrăgător. Acesta se leagă de sistemul de login și folosește poza aleasă de fiecare utilizator pentru a distinge mai bine utilizatorii înregistrați.

Sistem Comentari

După cum se poate vedea în poza de mai sus, utilizatorii înregistrați pot răspunde la comentarii, pot aprecia comentariile și de asemenea își pot șterge comentariile nedorite. În acest fel și utilizatorii care nu sunt înregistrați pot lasa comentarii, nefiind obligați să se înregistreze pe site-ul nostru.

- Regulament :
  1. Nu întrebați când apare următorul episod , avem deja opțiune la pagina fiecarui serialului pentru acest lucru. Fiecare nou sezon/episod va fi anunțat cand se va stii data exactă. Nu ne luăm după zvonuri, punem doar date oficiale comunicate de televiunea respectivă sau de serviciul de streaming ( Netflix,Amazon,Hulu,Amazon,HBO GO s.a.m.d).
  2. Nu întrebați când apare subtitrarea la un anumit serial/episod. Majoritatea subtitrărilor sunt preluate de pe site-urile de profil (subs.ro , subtitrari-noi.ro , titrari.ro s.a.m.d ) aşa că nu există o oră / zi exactă, având în vedere că cei care traduc mai au pe lângă asta şi un job sau alte obligații , pentru ei este doar un hobby. Din cauza aceasta unele seriale sunt abandonate sau au întârzieri foarte mari.Ne cerem scuze in avans pentru unele disconforturi creeate din aceasta cauza!
  3. Nu se acceptă înjurături de niciun fel , certuri intre utilizatori , spoilere sau comentarii fara text , un singur caracter sau pur și simplu fără niciun sens. Dorim ca și comentarile sa fie căt mai pe subiect şi să nu deranjeze pe nimeni.
  4. Dacă video-ul este șters sau subtitrarea nu funcționează , lăsați comentariu de genul acesta "Video-ul este şters/nu functionaza pe sursa şi specificaţi (Netu.tv , Openload , Vidoza s.a.m.d )" sau "Subtitrarea nu apare/nu funcţionează pe sursa şi specificaţi (Netu.tv , Openload , Vidoza etc). Vom incerca cat mai rapid posibil sa remediem aceste probleme.
0 Comentarii
Avatar